O podjetju

Dobrodošle v spletni trgovini BeObsessed.si!

 

Spletna trgovina BeOBsessed je popolnoma nova trgovinica, moja dolgoletna želja je bila imeti svojo malo trgovinico. Sem punca, ki je obsedena z modo, predvsem torbicami. Prav zato se moja spletna trgovina imenuje BeObsessed. 


V spletni trgovini BeObsessedsi boste našli odlično ponudbo različnih ženskih torbic. Torbice so zelo kakovostne, dobro narejene in iz eko usnja. 

 

Vsi naši izdelki so primerni za darila, še posebej za rojstni dan ali ostale pomembnejše praznike, saj so lahko najlepša pozornost za vaše najdražje.

 

Zavedamo se pomena časa in njegovega stalnega pomanjkanja, zato imamo vizijo, da boste v naši spletni trgovini našli prav vse kar potrebujete za piko na i vašemu outfitu. Hkrati vam želimo omogočiti prijazen, kakovosten, udoben in ugoden spletni nakup. Trudimo se, da so vsi naši artikli kvalitetni, izbrani po zadnjih trendi modnih smernicah.

 

Nakupovanje v spletni trgovini beobsessed.si je varno, saj vam na vsakem koraku zagotavljamo 100 odstotno varnost. Spoštujemo tudi vašo zasebnost in smo zavezani k temu, da jo varujemo. 

 

Naša trgovina je enostavna za uporabo in v njej lahko nakupuje prav vsak. Nakup je možen tudi brez registracije. Pri naročilih nad 50€ je dostava do vašega doma (ali drugega naslova) brezplačna. 


Oglejte si ponudbo na BeObsessed.si in si privoščite nekaj zase